Over ons

Romeyn Consulting wil het testen van software naar een grotere testvolwassenheid brengen.  Samen met u als klant en de leverende partij werken we eraan een duidelijk beeld te krijgen van de kwaliteit van de geleverde software. Hierbij bestaan geen problemen, alleen uitdagingen. We zijn creatief in het vinden van oplossingen en gaan, indien nodig, pragmatisch te werk. Betrouwbaarheid staat daarbij hoog bij ons in het vaandel.

We vinden het uiterst belangrijk klantgericht te werk te gaan, het overzicht goed te bewaren en onze verantwoordelijkheid te nemen. Hierbij is ons grote analyserende vermogen als professionals een essentiële voorwaarde.

Wij zijn zeer geïnteresseerd in de verdere ontwikkeling op het gebied van het testen en het werken met Agile in optima forma.

Ik, jij, wij, samen staan we sterk!

Als Romeyn Consulting hebben we ons aangesloten bij  IMPACT Business Challengers, een netwerk van onafhankelijke professionals. Hierin gaan we samen de business in besloten groep de uitdagingen aan, die organisaties inbrengen.  Zo kunnen we u helpen bij elk probleem, dat zich in uw organisatie voordoet op het gebied van Strategie, Structuur, Cultuur, Mensen, Middelen, Informatie (IT) en/of een Methode.